Smartakunderse

Vi på Dela Flera är glada att smartakunderse har valt oss som elleverantör för sina medlemmar i sin senaste upphandling. Vi tackar så mycket för förtroendet och vill även passa på att välkomna våra nya kunder. Vi hoppas att ni ska trivas med oss som er nya elleverantör.

Vid frågor vänligen kontakta:

Avtalsfrågor, smartakunderse:

info@smartakunder.se, tel: 08-551 124 36

smartakunderse
Smartakunder grundades genom en enskild konsuments frågeställning: Fanns det ett sätt att sänka sina el- och telefonräkningar eller var jakten på lägre priser bara bortkastad tid? För många var svaret det senare, för oss var verkligheten klar. Inte bara gick det att få ner priserna, utbudet på elleverantörer och telefonoperatörer var förvånansvärt stort. För den som var flitig och noggrann fanns det många slantar att spara.

Övriga frågor, Dela Flera:

formuläret här på sidankontakt@delaflera.se, tel: 010 129 95 00

Titta gärna in i vår FAQ först om det är något du undrar över. Där finns vanligt förekommande frågor och svar.

Hållbarhet. Miljö. Dela Flera: Smart, enkelt, billigt. Dessa ord sammanfattar vad Dela Flera står för och vad vi vill uppnå. Vi är ett företag med framtidsfokus som tror på smidiga och automatiserade lösningar. Genom detta kan vi arbeta på ett kostnadseffektivt sätt, något som syns i plånboken hos våra kunder.

Dela Flera är ett koncept som har vuxit fram ut mångårig erfarenhet i det svenska näringslivet. Vi vet att det är avgörande att jobba hårt för sitt mål för att lyckas, något vi uppskattar och värdesätter. Vi ser oss själva som serie-entreprenörer och har fått lära oss hur det är att arbeta på marknader med stenhård konkurrens och små marginaler. Då som nu vill vi göra skillnad.

Vi vet vad vi sysslar med och har mångårig erfarenhet inom bland annat elbranschen på ett flertal marknader runt om i Europa. I dagsläget erbjuder Dela Flera elavtal till näringsidkare och konsumenter runt om i Sverige och Finland.

Comments are closed.