E-postfaktura

Information till dig som har e-postfaktura. Fakturorna kommer framledes att komma från en ny e-postadress:
noreply@epostfaktura.nu. Detta då vi har en ny samarbetspartner som sköter distributionen av våra fakturor. lägg gärna till adressen som kontakt eller som säker adress. På så vis säkerställer du att dina fakturor inte hamnar i skräpposten. Fakturan skickas alltid med i mejlet som ett bifogat pdf-dokument. Du kan då enkelt välja att spara ned fakturan på din dator eller telefon eller att skicka den vidare till annan part om så önskas.

Vi vill påminna om vikten av att höra av dig till oss i det fall du byter e-postadress. Detta för att säkerställa att fakturor och andra utskick kommer fram som de ska.

Både privatpersoner och näringsidkare kan få sin faktura per e-post.

e-postfaktura

Mer om e-post som val för utskick

Som standard använder vi oss av e-postfaktura. Detta då det är ett mer hållbart alternativ för miljön. Ytterligare fördelar är  att du kan få åtkomst till din faktura oavsett var du befinner dig, perfekt om du exempelvis är ute och reser eller har mer än en adress. I och med att du slipper postgången får du dessutom fakturan tidigare vilket i sin tur gör att du får fler dagar på dig att betala den än du hade fått om den kommit med ordinarie postgång.

Din e-postfaktura ser ut exakt som den skulle ha gjort om den hade kommit som pappersfaktura. Du betalar sedan fakturan på samma sätt som du hade gjort med en pappersfaktura. Självklart går det här alternativet också att kombinera med autogiro om du så önskar.

För dig som ändå vill byta till pappersfaktura ber vi dig kontakta oss. Förändringen sker då från och med nästkommande fakturering.

 

Titta gärna in i vår FAQ om det är något du undrar över.

Har du ytterligare frågor kring detta är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Comments are closed.