Svar direkt 24/7 – se vårt elpris online

Ny automatlösning gör att även företag slipper väntetider för offerter på elavtal. Dela Flera är en elhandlare som ger dig ett omedelbart prisförslag utifrån dina förutsättningar och din områdesprofil. Självklart tillhandahåller vi prisförslaget helt utan förpliktelser.

Vi skiljer oss från mängden

  • Omedelbart prisförslag 24/7
  • Automatisk avtalshantering från prisförslag till avtalstecknande
  • Snabb och kunnig kundtjänst

Gå in på vår offertsida för att få fram elpriset för det startdatum som är aktuellt för dig. Du kan välja startdatum upp till 14 månader fram i tiden.

Vi tål att jämföras och har därför gjort det enkelt för dig. Vi har samlat kontaktuppgifter till våra största konkurrenter direkt på offertsidan. På så vis kan du försäkra dig om att din valda avtalsform har det bästa priset.

Dela Flera är ett företag med miljö i fokus som är verksamt i Sverige och Finland. Vi har mångårig erfarenhet inom näringsliv och elbranschen. Vi vet att elpriset är det centrala när valet av elleverantör görs. Därför har vi utformat en organisation som bygger på en digital, snabb och effektiv process, vilket möjligör att erbjuda konkurrenskraftiga priser.

Det är inte krångligt att ta fram ett prisförslag. Hos oss kan du därför få ett prisförslag online 24/7.

Comments are closed.