Kontrollera din elnätstariff och övriga elkostnader – kostnadsfritt

Betalar du också fel elnätstariff och energiskatt? ER EnergiRadar ger dig kostnadsfritt ett helhetsgrepp över dina elkostnader.

Exempel och fullmakt för att kunna utföra ER EnergiRadar hittar du nedan

(öppnas i nytt fönster).

fullmakter

Fyll i den här fullmakten för att beställa ER EnergiRadar. Skicka den sedan till Dela Flera på e-post eller per brev (Dela Flera GC AB, Lyftkransvägen 5, lokal 18, 142 50 Skogås)

 


Hur kan ER EnergiRadar hjälpa dig?

Du  har säkert hört och sett att medierna för närvarande rapporterar mycket om höjda elkostnader. Många nätbolag höjer sina avgifter markant samtidigt som energiskatten höjs från och med 2017. Då är det desto viktigare att du gör en taxeoptimering för att säkerställa att du har rätt nättariff och att du gör en kontroll att du betalar rätt energiskatt. Genom dessa åtgärder säkerställer du att det inte finns några felaktigheter som leder till onödiga kostnader.

Diskussionerna om elpriser och budget för nästkommande år i vanlig ordning högt upp på agendan för många. Dela Flera GC AB (Dela Flera) är ett företag som kostnadsfritt hjälper dig att få ett helhetsgrepp över dina elkostnader och din elförbrukning. Du förpliktigar dig inte till något genom att ta del av ER EnergiRadar. Däremot hoppas vi på Dela Flera att du överväger oss som elleverantör när det är dags att se över ditt elavtal.

  • Vill du också ha alla dina elkostnader, inklusive nätkostnader, på samma faktura?
  • Betalar du också fel energiskatt?
  • Betalar du också fel elnätstariff?
  • Är du också trött på hur vissa timmars höga eller låga spotpris på den nordiska elmarknaden påverkar dina elkostnader?

Vill du veta hur du kan få ett helhetsgrepp över din elsituation? Kontakta oss för att kostnadsfritt få ta del av ER EnergiRadar.

Dela Flera är ett företag med miljö i fokus som är verksamt i Sverige och Finland. Vi har mångårig erfarenhet inom näringsliv och elbranschen. Vi har sett en generellt nedgående trend vad gäller service och kunskaper inom området. Därför vill vi hjälpa våra kunder att se över sin elförbrukning och utifrån det kunna erbjuda individuellt anpassad rådgivning och elavtal. Bakom Dela Flera står bland andra Peter Wärme. Ett av hans större projekt har varit att driva Energibolaget i Sverige AB som startade som ett litet bolag för att sedan växa till ett miljardbolag.

Mer om oss kan du läsa här.

 

Comments are closed