Om oss

Dela Flera är ett bolag som har som syfte att tillvarata projekt och idéer och utveckla dem till deras fulla potential. Vi vet att man måste jobba hårt för sitt mål, men det är också det vi uppskattar och värdesätter. Vi ser oss själva som serie-entreprenörer och har fått lära oss hur det är att arbeta på marknader med stenhård konkurrens och små marginaler. Då som nu vill vi göra skillnad.

Hos oss på Dela Flera är alla vinnare. Vi vill verka för ett hållbart samhälle och värna om miljön på ett smart, enkelt och billigt sätt.

Dela Flera gjorde sitt inträde på den svenska och finska elmarknaden 2016. Samtliga inom vår organisation har sedan tidigare lång erfarenhet inom branschen. Nedan kan du läsa mer om oss.

Vilka är ansiktena bakom Dela Flera?

peter_omPeter Wärme, VD (Presskontakt)
Entreprenörsskap och affärer är Peters passion och upptar all hans vakna tid. Det startade med att sälja dagsfärska lantägg och sedan har projekten avlöst varandra och alltid med goda resultat. Ett av de större projekten var att driva Energibolaget i Sverige AB som startade som ett litet bolag för att sedan växa till ett miljardbolag. Peter gjorde därefter en exit och har nu valt att kasta sig in i ett nytt projekt, Dela Flera.

Nyckelorden för Peter är att våga testa och utred inte så förbannat mycket. Han brukar säga ”Små akvarier, små fiskar och stora akvarier, stora fiskar”, självklart vill han simma bland de stora fiskarna! När Peter vill ladda sina batterier reser han gärna, favoritmålen är London höst och vår, Korfu på sommaren och en vecka på Gran Canaria under julen. Det ryktas nu att nästa stora resa blir Bollywood, så vi får väl se…

Mejla Peter: peter.warme(at)delaflera.se
Twitter: @peterwarme
LinkedIn: Peter Wärme
therese_omTherese Wärme, projektledare (Presskontakt)
Therese har sedan barnsben kastat sig in i olika projekt. Hon tycker om att leta efter smarta lösningar och brinner lite extra för den kommunikativa biten. Hon har en bakgrund inom medie- och kommunikationsvetenskap och har i sitt tidigare arbete ansvarat för bland annat administrativa enheter och marknadsföring på olika marknader runt om i Europa. Envis, strukturerad och målinriktad är några av de karaktärsdrag hon anser vara nödvändiga för att komma framåt, oavsett projekt.

Djur, natur och resor står också högt upp på Therese lista och den mesta av fritiden spenderas med familjens två schäfrar. Två fraser som ligger nära till hands är ”Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid” och ”det löser sig”. Stor fokus läggs på att försöka hitta det positiva och se möjligheter även i de svårigheter som kommer på vägen.

Mejla Therese: therese.warme(at)delaflera.se
Twitter: @theresewarme
Instagram: theresewarme
LinkedIn: Therese Wärme
christine_omChristine Wärme, projektledare
Christine som har sina rötter hos småföretagarna vilket präglat hela hennes yrkesverksamhet, har drivit eller deltagit i många olika projekt och har både energiteknisk och pedagogisk bakgrund. Christine har arbetat med allt från marknadsföring, försäljning, kundtjänst, systemutveckling till administration. Något hon anser är viktigt och en framgångsfaktor är att verka för en god etik och värdegrund samt att följa upp verksamhetens olika delar löpande. En annan drivkraft som Christine har är att alltid vara nyfiken och sträva efter nya sätt att bli bättre och effektivare oavsett vad det gäller.

Ett stort intresse för natur och djur präglar det mesta. Förutom när schäfern Zack tar ut familjen på skogspromenader tar fiskarna från olika biotoper en stor del av intresset med sina olika beteenden. Därutöver inspirerar olika resmål till storstäder och smultronställen runt medelhavet.

Mejla Christine: christine.warme(at)delaflera.se
Twitter: @christinewarme
LinkedIn: Christine Wärme
robert_omRobert Wärme, projektledare
Robert har en mångårig erfarenhet av skuldhantering och kundmöten och är väl medveten om vikten av kvalité i den personliga kontakten vilket är den avgörande faktorn till en fortsatt god kundrelation, men även en lyckad verksamhet.

Roberts nyckelkunskaper ligger i att aldrig ge upp, leta lösningar, bedöma enskilt ärende tillsammans med mängden för att få en helhetsbild och utveckla arbetsrutiner för effektivisering av arbetsflödet.

Robert är i grunden en kreativ estet med bakgrund inom musikproduktion och litterär teori och ger sig inte i första taget när problem uppstår. Istället ser han till de olika alternativ som finns för att hitta den lösningen som passar.

Mejla Robert: robert.warme(at)delaflera.se
rolf_omRolf Bengtsson, projektledare
Rolf har deltagit och drivit olika projekt, varit projektör och är väl insatt i energiteknik och ledningsnät. Dessutom har Rolf drivit projekt inom olika marknadsprojekt, utställningar för att förbättra Stockholm och dess miljö. Rolf är en gedigen lagspelare som anser att vinner laget vinner alla. I projekt är det alltid de olika projektdeltagarnas kunskaper och infallsvinklar som berikar.

När Rolf inte är involverad i något projekt njuter han av en god middag och har en extra förkärlek till Gotland och dess natur. Resor är också något som inspirerar i vardagen.

Mejla Rolf: rolf.bengtsson(at)delaflera.se
sofia_omSofia Ricketts, projektledare
Sofia Ricketts är en driven och glad person som inte är rädd för att ta i när det gäller att nå de mål som hon satt upp!
Hon började 2005 som bokare på Energibolaget i Sverige AB och har under en 10-årsperiod gjort det mesta man kan tänkas göra inom elbranschen. Sofia har jobbat mycket med olika typer av försäljningsprojekt och personalansvar.

På fritiden ägnar hon tiden åt sina djur, hon har en katt som heter Barbie och en häst som heter Sonny. Hästarna är en stor passion och även där har hon ägnat mycket tid åt försäljning.
En annan stor del av Sofias liv är fokus på djurhållningen i världen, resa till exotiska länder samt vegetarisk mat!

Mejla Sofia: sofia.ricketts(at)delaflera.se

Comments are closed